vesovic radnicki  crvena  zvezda 50

Vešović odigrao jubilarnu stotu utakmicu za Zvezdu

Fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović odigrao je danas protiv Radničkog u Kragujevcu stout utakmicu u crveno-belom dresu, a kazao je da neće imati ništa protiv da odigra još stotinu.
-Velika je čast odigrati 100 utakmica u crveno-belom dresu. Znam da su mnogi veliki igrači koji su nastupali za naš klub zabeležili manje nastupa i zbog toga mi je ovaj jubilej još draži. Ne bih imao ništa protiv da u Crvenoj zvezdi odigram još 100 utakmica, jer ovo mi je četvrta sezona u klubu – rekao je Vešović za sajt kluba.
Crvena zvezda je danas pobedila Radnički u Kragujevcu sa 2:0 u četvrtom kolu Super lige Srbije. Vešović koji je došao u Zvezdu juna 2010. godine, rekao je da je meč bio težak, ali da je ostvarena važna pobeda.
-Ne znam kako je delovalo sa tribina, ali nama igračima teren nije bio idealan. Lopta se teže kretala zbog čega smo u pojedinim trenucima igrali sporije nego što to možemo. Ipak, osvojili smo izuzetno važna tri boda, ušli smo u mini seriju od tri uzastopne pobede koja nam mnogo znači na planu samopouzdanja – rekao je crnogorski fudbaler.
-Na pauzu odlazimo u dobrom raspoloženju, i jedva čekamo nastavak prvenstva – dodao je Vešović koji sutra putuje za Podgoricu gde će se pridružiti reprezentaciji Crne Gore na pripremama za utakmicu kvalifikacija za svetsko prvenstvo u Brazilu. 

Povezana vest:  PSŽ bez Silve nekoliko nedelja