rasovic par sir

Rašović: Vratili smo se na čelo da ostanemo što duže

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je posle pobede protiv Rada da je utakmica došla u nezgodno vreme, ali da su igrači ozbiljno pristupili susretu i na kraju zasluženo trijumfovali.
-Očekivali smo ovakav meč i znali da će Rad doći da igra otvoreno. Mi smo večeras morali da pobedimo, dali smo tri gola, a promašili još nekoliko sansi. Za nas je večerašnji meč došao u nezgodno vreme nakon poraza u Evropi, ali su momci ozbiljno shvatili zadatak – izjavio je Rašović posle susreta u Humskoj.
Crno-beli su u utakmici četvrtog kola pobedili Rad sa 3:1 i preuzeli vođstvo u nacionalnoj Superligi.
-Vratili smo se na čelo tabele. Uradićemo sve da tu ostanemo što duže – poručio je Rašović.
On je pohvalio mladog Andriju Živkovića, koji je večeras bio najbolji na terenu.
-Svi znamo da se radi o velikom potencijalu, nadam se da će nastaviti u istom ritmu. Što se tiče Nikole Ninkovića, vidi se da se potrošio, ali verujem da će već na sledećem meču zaslužiti aplauz publike – kazao je Rašović.
Trener Rada Nebojša Milošević nije bio nezadovoljan, uprkos četvrtom porazu zaredom.
-Mislim da smo se prikazali u dosta pozitivnom svetlu. Momci su odgrali sa ponosom, nažalost naivno smo primili golove. Nama nedostaje takmičarsko iskustvo, a imali smo slabu realizaciju. Možda je rezultat i previsok, jer u većem delu meča nismo bili inferiorni – zaključio je Milošević.
Sledi pauza u prvenstvu Srbije zbog igranja nacionalne reprezentacije u kvalifikacijama za prvenstvo sveta, a u narednom kolu, za dve nedelje, Partizan gostuje užičkoj Slobodi, dok Rad dočekuje ekipu kragujevačkog Radničkog.

Povezana vest:  Fudbaleri iz Opuzena doživeli strujni udar na tuširanju