vladimir stojkovic poz jag par

Stojković: I pola „Marakane“ zvuči kao dva stadiona

Prvi golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je danas da očekuje odličnu podršku navijača na utakmici protiv Hrvatske i dodao da igračima neće nedostajati motiva, iako su šanse za odlazak na Mundijal u Brazilu minimalne.
-Nadam se da će „Marakana“ biti puna, ali čak i ukoliko ne bude do kraja, iz iskustva znam da polovina „Marakane“ zvuči kao dva puna stadiona u nekom drugom gradu – rekao je Stojković na konferenciji za mediji u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.
Prema njegovim rečima ekipi neće nedostajati motiva, naprotiv.
-Na svakoj utakmikci igrači imaju motiva, posebno u derbijima, kao što je ovaj protiv Hrvatske. Tenzija svakako postoji, ali sa fudbalske strane nema nekih razlika u pripremi utakmice. Nemamo mnogo šanse za plasman, ali narod od nas očekuje pobedu. Dobro se poznajemo, nadam se da će na terenu sve proći sportski i ukoliko nas pobede pružićemo im ruku. U suprotnom, isto očekujem od njih – poručio je Stojković, koji nije branio u Zagrebu, što je po opštem mišljenju bila velika greška selektora Siniše Mihajlovića.
Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se u petak od 20.45 sati.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Majnc bolji od Štutgarta, pobeda Bajera u Dortmundu