terzic i krmpotic

Zlatko Krmpotić novi trener OFK Beograda

Novi trener fudbalskog kluba OFK Beograd je Zlatko Krmpotić, saopštio je danas taj klub.
-Tim jeste mlad, ali naglasio bih da poseduje visok kvalitet. Takođe, verujem i u iskusne igrače – rekao je Krmpotić na promociji na stadionu OFK Beograda. 
OFK Beograd je danas predstavio Krmpotića, pošto je u ponedeljak Zoran Milinković sporazumno raskinuo ugovor sa klubom zbog odlaska u grčki Aris. Krmpotić je u sezoni 1999/2000. već predvodio OFK Beograd sa klupe.
-Te 1999/00. godine sam preuzeo ekipu OFK Beograda koja je bila na pretposlednjem mestu, a završili smo na četvrtom. Rano je davati ocenu nakon jednog dana, ali složili smo se da ćemo u prvoj narednoj pauzi, napraviti mini ciklus od sedam do 10 dana i još malo se pripremiti i napraviti dublju analizu – kazao je Krmpotić. 
U petom kolu Super lige Srbije, u subotu, OFK Beograd na svom stadionu dočekuje Radnički iz Niša. Klub sa Karaburme je trenutno 12. Na tabeli sa tri osvojena boda. 
-Na Karaburmi ne može niko da očekuje da uzima bodove, tako da i u subotu idemo na tri boda – zaključio je novi trener OFK Beograda. 
Novina u stručnom štabu kluba je i Miodrag Anđelković, bivši igrač i kapiten OFK Beograda, koji će biti asistent Zlatku Krmpotiću. 

Povezana vest:  Samuel Eto'o: Karijeru želim da završim u Francuskoj