kasalica

Kasalica: Favoriti smo protiv Donjeg Srema

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je danas da je njegova ekipa favorit u meču protiv Donjeg Srema, ali da će, i pored toga, morati da bude na visini zadatka. 
-U prošlogodišnjem prvenstvu, tim Donjeg Srema nam je zadao mnogo problema u oba susreta, i u Novom Sadu i na Marakani. Pokazali su tada da znaju da igraju fudbal, da su vrlo opasni, zbog čega je neophodno da u nedelju, u svakom trenutku budemo na visini zadatka I ispoštujemo sve zahteve stručnog štaba – rekao je Kasalica. 
Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u nedelju na svom stadionu u okviru petog kola Super lige Srbije ekipu Donjeg Srema iz Pećinaca.
-Ukoliko sa velikom voljom i maksimalnom koncentracijom uđemo u utakmicu, nema razloga da strepimo – kazao je Kasalica. 
On je naveo da je najvažnije da su crveno-beli pobedili u prethodne tri utakmice i dodao da žele da zadrže isti trend i u narednom periodu. 
-Zbog obaveza u nacionalnom timu, nisam bio sa ekipom na mini-pripremama na Tari, međutim, na treninzima se vidi da nam je predah dobro došao i da ćemo našim navijačima doneti dosta radosti u tekućoj sezoni. Uveren sam u to – rekao je Kasalica. 
On je kazao da nema veće inspiracije za igrača od igre pred punim tribinama. 
-U nedelju, kada naš stadion slavi 50 godina od otvaranja, nadam se istinskom spektaklu u režiji naših navijača. Sa druge strane, na nama koji budemo na terenu je obaveza da im se odužimo, igrom, golovima i pobedom – rekao je Kasalica.

Povezana vest:  Odlična Srbija remizirala sa Nemačkom, prvenac Jovića