marko nikolic vojvodina

Nikolić: Makar jedan gol više u mreži Novog Pazara

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa meč protiv Novog Pazara završiti sa makar jednim golom više u mreži gostiju. 
-Dolazi nam protivnik koji ima bod više od nas, koji je jako motivisan, praćen velikim brojem svojih navijača. Klub sa novom upravom i velikim poletom, mnogo novih igrača od kojih nekolicina izuzetno kvalitetnih internacionalaca i naravno sjajnim trenerom koji je moj dugogodišnji prijatelj – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Novom Sadu. 
Nikolić je kazao da očekuje uzbudljivu na Karađorđu, ali da, iznad svega, očekuje pozitivnu reakciju igrača koja treba, kako je naveo, da donese kvalitet potreban za uspeh. On je kazao da potpuno preuzima odgovornost za sve tehničke greške svojih fudbalera, netačne pasove i promašene šanse. 
-Jedino ne prihvatam i nikada neću prihvatiti da ne trče i ne ulože maksimalne fizičke i mentalne napore kako bi došli do pobede. Siguran sam da će sutra tako i biti i nadam se da ćemo kraj susreta dočekati sa makar jednim golom više u mreži Novog Pazara – rekao je trener Vojvodine. 
Nikolić je dodao da očekuje težak meč. 
-Svedoci smo da u dosadašnjem toku šampionata niko do bodova nijelako došao bez obzira na ime protivnika ili teren na kome se igralo – rekao je šef stručnog štaba Vojvodine. 
Vojvodina je trenutno osma na tabeli sa šest osvojenih bodova, a u prethodna četiri kola zabeležila je samo jednu pobedu, dok je Novi Pazar šesti sa bodom više. Meč petog kola Super lige Srbije između Vojvodine i Novog Pazara igra se sutra od 19.00 u Novom Sadu. 

Povezana vest:  Kafu: Brazila se više niko ne plaši