vukan savicevicSavićević: Teško nam je pao nerešen rezultat

Fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević rekao je danas da je svima u timu teško pao nerešen rezultat protiv Donjeg Srema i da već od narednog susreta ekipa mora da igra mnogo bolje.
-Svima nam je izuzetno teško pao nerešen rezultat. Kod 2:0 je trebalo da nastavimo da napadamo, imali smo sve u svojim rukama. Otvorili smo dobro meč, kao i drugo poluvreme. Sve je bilo na našoj strani, vođstvo, igrač više, navijači – rekao je Savićević.
Zvezda je u nedelju u petom kolu Super lige vodila protiv Donjeg Srema sa 2:0 do 76. minuta, ali je potom protivnik uspeo da osvoji bod, iako je od 81. imao igrača manje.
-Nisam na poluvremenu bio u svlačionici, ali znam da trener nije rekao da se povučemo u nastavku. Verovao sam da ćemo postići još neki pogodak, ali umesto toga, mi smo stali. Ne vredi nam da kukamo, moramo da se izdignemo i već od narednog susreta zaigramo mnogo bolje – kazao je Savicević.
Zvezda je na meču protiv Donjeg Srema proslavila 50. rođendan svog stadiona.
-Najviše volim da igram pred punim stadionom. Igrao sam nešto više od pet minuta i ne žalim se, uživao sam – rekao je Savićević.
Crveno-beli će u šestom kolu Super lige Srbije gostovati ekipi Voždovca, na stadionu Obilića na Vračaru. Utakmica se igra u nedelju od 15.00.

Povezana vest:  Ronaldo: Jedinstven trenutak