krmpostic-ofkKrmpotić: OFK može da iznenadi najbolju ekipu u zemlji

Trener OFK Beograda Zlatko Krmpotić rekao je danas da njegovi fudbaleri imaju šanse da iznenade i pobede Partizan u šestom kolu Super lige Srbije.
-Igramo protiv najbolje ekipe u zemlji. Imaju mlad i dobar tim, ali zna se, OFK Beograd u svakoj utakmici ide na pobedu. To ne znači da moramo da dobijemo svaku, u sportu se gubi i dobija, ali mislim da imamo šanse i ekipu koja može da iznenadi Partizan – rekao je Krmpotić na konferenciji za novinare na Omladinskom stadionu.
Krmpotić neće moći da računa na Aleksandra Paločevića, koji je tek ove nedelje počeo da trenira posle povrede.
-Onih 18 igrača koji su igrali protiv Radničkog su spremni. Jedino je što ćemo igrati drugačije nego tada, promenićemo prvu postavu I formaciju. Drugačije je kada igraš kod kuće i na strani. Voleo bih da ekipa svaku utakmicu ulazi isto, ali igrači nisu spremni za to, potrebno je vreme – kazao je Krmpotić.
On je rekao da u Super ligi svako svakoga može da pobedi „ako je sve u redu i normalno“.
-Ako je sve u redu i normalno, u našoj ligi svako svakoga može da dobije. Ako uspem da motivišem igrače da izađu onako kako očekujem to od njih, onda možemo da iznenadimo Partizan. Bez obzira šta bude idemo sa namerom da ih iznenadimo, ali onda moramo da pružimo 90 minuta prave igre da bismo nešto uradili – rekao je Krmpotić.
Kapiten OFK-a Nikola Vasiljević rekao je da šampiona ne bi trebalo da se preti.
-Ne treba da se preti šampionu, već šest godina osvajaju prvenstvo. Ali, verujemo u svoju ekipu, nećemo se uplašiti, idemo da igramo fudbal. Nadam se da će biti dobra utakmica“, rekao je Vasiljević.
OFK će gostovati Partizanu sutra u 19.00.

Povezana vest:  Donald: Da nastavimo sa pobedama