Wayne Rooney

Gil: Junajted će ponuditi Runiju novi ugovor

Direktor fudbalskog kluba Mančester junajted Dejvid Gil rekao je danas da će napadaču Vejnu Runiju biti ponuđen novi ugovor, ako nastavi sa dobrim igrama koje prikazuje na početku sezone.
Runijev ugovor sa Mančester junajtedom ističe za dve godine. On je tokom letnjeg prelaznog roka u više navrata rekao da želi da napusti Old Traford, ali mu uprava kluba to nije dozovolila.
-Bez sumnje, siguran sam da će mu klub ponuditi novi ugovor. Junajted ima svoj način rada sa ugovorima igrača koji su se tokom godina pokazali korisnim za ekipu. Siguran sam da će Ed (Vudvord, izvršni potpredsednik) Dejvid (Mojs, trener) i vlasnici nastaviti sa tom praksom – rekao je Gil britakom Radiju pet.
Junajted nikada nije saopštio da je Runi zatražio transfer, iako je bivši trener tog kluba Aleks Ferguson rekao da je napadač to učinio na kraju prošle sezone. Gil je odbio to da komentariše.
-To ne želim da komentarišem. Znam da biste želeli da kažem ono što znam, ali to neću učiniti. Mislim da je sada važnije da svi u klubu nastavimo sa poslom – rekao je Gil.

Povezana vest:  Pirova pobeda Zenita, Bazel prošao u četvrtfinale Lige Evrope