dodic

Dodić: Pehar obavezuje da idemo na pobedu

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da osvojeni Kup iz prošle godine obavezuje i da će njegov tim učiniti sve da i ove bude pobednik tog takmičenja.
-Naša je namera da pehar i sledeće godine bude u prostorijama kluba, a ta namera, želja i obaveza od prošle godine daje smernice, bez obzira ko je protivnik, da idemo na pobedu i dođemo do prilike da ponovo osvojimo ovaj trofej – rekao je Dodić na konferenciji za medije.
Prvi protivnik Jagodine u šesnaestini finala Kupa Srbije biće ekipa Rakovice. 
-Svesni smo da imamo bolji kvalitet, ali i da to moramo potvrditi i na terenu. Petković, Dukić i Mihajlović nemaju pravo nastupa, dok je nekoliko igrača povređeno, ali bez obzira ko bude igrao ima obavezu da pruži maksimum, a u tom slučaju i siguran prolaz u sledeće kolo – rekao je Dodić.
Prvotomac Jagodinaca Aleksandar Filipović istakao je da njegov tim mora da odigra odgovorno ukoliko želi da obezbedi prolaz u narednu fazu takmičenja.
-Naša očekivanja su velika, ali moramo da budemo svesni toga, da ako želimo da pobedimo moramo od prvog minuta da igramo odgovorno. Samo tako nećemo imati problema i vratićemo se kući zadovoljni – zaključio je Filipović.
Utakmica Rakovica – Jagodina igra se sutra od 16 sati na stadionu „IM Rakovica“.

Povezana vest:  PRIPREME ZVEZDE U ANTALIJI, Zvezda izgubila od Toronta na pripremama