SAMPIONI - Avalska-RipanjLETNJA FUTSAL SUPERLIGA
Avalska-Ripanj je novi šampion

Ekipa Avalska-Ripanj novi je šampion Letnje futsal superlige, takmičenja koje je i ove godine u malom fudbalu okupilo osam ekipa iz Beograda. Momci iz predgrađa srpske prestonice u uzbudljivom finalu sa 6:4 posle boljeg izvođenja penala (2:2 u regularnom delu) bili su bolji od domaćina finalnog turnira u Bloku 23 – ekipe JP EMS-EI i tako došli do velikog pehara, zlatnih medalja i 40.000 dinara.
U borbi za treće mesto Crveni-Carlsberg je, takođe posle penala, bio bolji od Mašinca – 11:10 (6:6).
Za najboljeg igrača takmičenja proglašen je Darko Blažić iz šampionske ekipe, iz tima JP EMS-EI dolaze najefikasniji igrač (13 golova) – Nemanja Živković i najbolji golman Amir Ćesko, dok je nagrada za fer-plej završila u rukama igrača Aparteko Slagalice.
Održavanje pete jubilarne sezone LFS pomogli su generalni pokrovitelj „Sportska kladionica Meridian“, zlatni sponzori „Ses Astra“ i „dm drogerije“, kao i fudbalski savezi Beograda i Srbije, Sekretarijat za sport i omladinu Grada Beograda, opštine Zvezdara i Novi Beograd, „Red Bull“, „Blic“, „Radio Beograda 202“, RTV Studio B, www.atastars.rs , www.blicsport.rs i www.sportal.rs

Povezana vest:  Pobeda „orlića" u Smederevu