Rafael-Benitez

Benites: Ne možemo da pobedimo u svakoj utakmici

Trener fudbalera Napolija Rafael Benites rekao je danas da nije šokiran nerešenim rezultatom sa poslednjeplasiranim Sasuolom (1:1) i da njegova ekipa ne može da pobedi u svakoj utakmici. Napoli je sinoć odigrao 1:1 sa poslednjim Sasuolom, u petom kolu italijanskog prvenstva, nakon čega je prvo mesto na tabeli prepustio Romi. 
Napoli je pre toga pobedio u prve četiri utakmice, a Sasuolo, koji je prošle sezone igrao u Seriji B, pretrpeo je sva četiri poraza. 
-Ne možemo da pobedimo protivnika pre nego što počne utakmica, a na kraju smo osvojili bod. Odigrali smo na nivou iz prethodnih utakmica, ali ako igrate mečeve svaka tri dana i protivnik vam je ekipa koja je u prošlom kolu poražena sa 0:7, rizikujete da ga potcenite – rekao je Benites za Skaj Sport Italija. 
-Igrali smo protiv dobro organizovanog tima, koji je dokazao da poraz od Intera 0:7 nije prava slika te ekipe – dodao je on.
Napoli je sada drugi na tabeli sa 13 bodova, dva manje od Rome, a Benites je rekao da nije zabrinut zbog toga.
-Svi verujemo u naš tim i normalno je da ne možemo da pobedimo u svakoj utakmici. Igrali smo dobro, ali i Sasuolo je igrao dobro. Mislim da je za rezultat utakmice više zaslužna igra našeg protivnika – rekao je španski trener. 
-Moraćemo da popravimo neke stvari, kao što je brže kretanje lopte, ali zadovoljan sam trudom ekipe. Nisam zadovoljan remijem, ali nismo zabrinuti – dodao je Benites. 

Povezana vest:  Falkao još nije spreman da igra