zvezda jagodina slavlje

Zvezda konačno obradovala navijače i deklasirala Spartak

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras u Beogradu ekipu subotičkog Spartaka sa 5:0, u utakmici sedmog kola Superlige Srbije. Crveno-beli su ostvarili četvrtu pobedu ove sezone, kojom su preuzeli treće mesto na tabeli sa tri boda zaostatka za vodećim šampionom Partizanom.
Izabranici trenera Slaviše Stojanovića kao da su iskalili bes na Subotičanima za sve turbulencije i posrtanja u poslednje vreme. Konačno su obradovali navijače dobrom i efikasnom igrom, a istakao se napadač Dragan Mrđa, koji je postigao het-trik.
Ubedljiv i zaslužen trijumf bez sumnje će ohrabriti sastav crveno-belih i uliti dodatno samopouzdanje pred naredni meč, derbi susret sa gradskim rivalom Čukaričkim, koji je ranije danas u Kruševcu pretrpeo prvi poraz.
U preostalom meču sedmog kola Sloboda je u Užicu savladala kragujevački Radnički sa 2:1.
Crvena zvezda – Spartak 5:0 (Mrđa 11, 18, 21, Dauda 79, Milijaš 86)
Sloboda – Radnički Kragujevac 2:1 (Žeravica 8, Okuno 76 – Kovačević 66)
Odigrano ranije danas:
Vojvodina – Partizan 2:1 (Škuletić 73, Živković 89. autogol – Kojić 77)
Donji Srem – Voždovac 3:0 (Sinđić 15, Janković 21, Aškovski 79)
Jagodina – Novi Pazar 1:0 (Lepović 15)
Javor – Radnički Niš 1:1 (Sotirović 74 – Hadžibulić 86)
Napredak – Čukarički 2:1 (Mirosavljević 59, Milošević 77 – Stojković 90)
OFK Beograd – Rad 1:0 (Planić 87)
Tabela: Partizan 16 bodova, Čukarički 14, Crvena zvezda 13, Vojvodina 12, Radnički Niš i Jagodina po 11, Napredak, Novi Pazar 10, itd.
U osmom kolu nacionalne Superlige sledećeg vikenda igraju Radnički Kragujevac – Voždovac, Spartak – Donji Srem, Čukarički – Crvena zvezda, Partizan – Javor, Rad – Vojvodina, Novi Pazar – Napredak, Radnički Niš – Jagodina i Sloboda – OFK Beograd.

Povezana vest:  Pele se oporavlja nakon operacije kuka