stojanovic cz lu

Stojanović: Ne smemo da se zadovoljimo jednom utakmicom

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da je ubedljiva pobeda nad Spartakom dobrodošla, ali da tako moraju igrati stalno.
-Ubedljiva pobeda je dobrodošla, ali ne smemo da se zadovoljimo samo jednom utakmicom. Kada ovako budemo konstantno igrali, onda ćemo pokazati stabilnost, od jedne utakmice se ne živi – rekao je Stojanović novinarima posle utakmice u Beogradu.
Crvena zvezda je posle dve utakmice u prvenstvu bez pobede, kao domaćin trijumfovala nad Spartakom iz Subotice sa 5:0.
-Odlično smo počeli, veoma rano poveli, ali onda smo u drugom poluvremenu ušli u neki vakuum. Međutim, nekada je nemoguce imati tempo svih 90 minuta, kao u naših prvih 30 – kazao je Stojanović. 
Het-trik u slavlju Zvezde postigao je Dragan Mrđa, dok su po gol dali Abiola Dauda i kapiten Nenad Milijaš. Trener Zvezde je naveo da se nada da će Mrđa i Dauda pokazati u nastavku Super lige da su dobar tandem.
-Nadam se da će biti tako. Mrđa je pokazao vanserijski kvalitet, a godinu i po nije igrao. Dauda je konstatno tu, ulazi u šanse, daje golove – rekao je on. 
Stojanović je dodao da ga raduje što je Milijaš postigao „evrogol“ jer se duže vreme „strašno trudi i daje sve od sebe“.

Povezana vest:  Janković: Dao bih ostavku da je Zvezda u drugoj situaciji

Trener Spartaka Petar Kurćubić je rekao da je Zvezda pobedila vise nego zasluženo:

-Atmosfera je bila takva, da je Zvezda morala da pobedi i to kao da je došlo do mojih igrača. Nismo mogli da im odgovorimo i da su još koji put šutnuli, verovatno bi i to ušlo. Morali su da naplate svoje promašaje do sada – rekao je Kurćubić.
Crvena zvezda posle sedmog kola Super lige zaostaje tri boda za Partizanom koji je danas izgubio od Vojvodine u Novom Sadu sa 2:1.

Povezana vest:  Murinjo na klupi Čelsija do 2019. godine