sinisa mihajlovic ferplej

Mihajlović u nedelju objavljuje spisak igrača

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objaviće u nedelju spisak igrača za utakmicu protiv Makedonije u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine i za prijateljski meč s Japanom. Fudbalski savez Srbije (FS S) saopštio je da će Mihajlović u nedelju, 6. oktobra, u Sportskom centru u Staroj Pazovi objaviti spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Japanom, koja se 11. oktobra igra u Novom Sadu i za meč u kvalifikacijama četiri dana kasnije protiv Makedonije u Jagodini. 
Na utakmici s Japanom od reprezentacije će se oprostiti dugogodišnjikapiten Dejan Stanković. Okupljanje reprezentativaca zakazano je za ponedeljak, 7. oktobar u Sportskom centru u Staroj Pazovi. 
Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštiće u petak u Beogradu spisak igrača za utakmice protiv Kipra i Severne Irske, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2015. godine. 
Srbija će 11. oktobra igrati na gostujućem terenu protiv Kipra, a četiri dana kasnije, u Gornjem Milanovcu, protiv Severne Irske. Utakmica na stadionu Metalca odigraće se bez prisustva publike, zbog kazne od dva meča koju je dobio FS S zbog nereda na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske, u oktobru prošle godine u Kruševcu. 

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Srbija izgubila od Australije