jagodina press

Dodić: Bodovi vrede više u komšijskom derbiju

Trener fudbalera Jagodine Malden Dodić izjavio je danas da je komšijski derbi dodatni motiv i da će njegov tim pokušati da postigne što više golova u 8. kolu prvenstva Srbije protiv Radničkog iz Niša.
-Ekipa Radničkog se posle nekoliko godina vratila na nivo koji zaslužuje. Uložili su mnogo u infrastrukturu, u ekipu, stručni štab i to im se vraća na terenu gde, pogotovo kući igraju kolektivno, agresivno. Komšijski derbi je uvek dodatni motiv i ti bodovi više vrede, a mi imamo cilj da osvojimo bod ili tri i da nastavimo započetu seriju – rekao je Dodić na konferenciji za medije.
On je dodao da će Radnicki u ovoj utakmici biti jači za oporavljenog kapitena Jovanovića i Stojanovića i da očekuje neizvestan meč,
-Mi se nalazimo u seriji gde počinjemo da stvaramo mnogo više šansi nego što to golovi pokazauju i sa takvom željom odlazimo u Niš da se nadigravamo, da probamo da postignemo što više golova. Očekujem da moji igrači maksimalno skoncentrisano odgovore na agresivnu igru Nišlija svih 90 minuta jer smo najveće probleme imali u prethodnom periodu upravo zbog pada koncentracije u pojedinim delovima utakmice, posebno na kraju – rekao je Dodić.
On je napomenuo da je nastup Lepovića i Dukića pod znakom pitanja, zbog povreda, ali i da se nada da se njihov izostanak neće osetiti.
Prvotimac Jagodina Predrag Ranđelović, istakao je da očekuje veoma tešku utakmicu.
– Nas ne očekuje ništa drugo do jedna velika borba. Nismo na nivou koji želimo, ali u Niš idemo da se nadigravamo i nećemo se braniti- poručio je Ranđelović.
Utakmica između Radničkog iz Niša i Jagodine na programu je u nedelju od 18 sati.

Povezana vest:  Mladen Krstajić: Upoznaću Srbiju sa dešavanjima u Partizanu