novi-pazar-rad pressMilanović: Nismo imali sreće protiv Napretka

Trener Novog Pazara Milana Milanović rekao je danas, posle nerešenog ishoda protiv Napretka u osmom kolu Super lige Srbije, da se pribojavao uvodnih minuta utakmice, kao i da njegov tim nije imao dovoljno sreće.
-Znali smo koliko im znače odsutni (Nenad) Mirosavljević i Regan (Obeng), ali sam se pribojavao da će nas to iznenaditi na početku. Možda sam pogrešio što nisam spremio dobro igrače za prvih 10, 15 minuta, jer su mislili da će biti lako. Mojim fudbalerima nemam šta da im zamerim, dali su sve od sebe, ali pogodili smo tri stative i nedostajala je sreća – rekao je Milanović novinarima na Gradksom
stadionu.
-Rival je zaslužio bod, a nama će se ovo vratiti nekom drugom prilikom. Imamo dobru osnovu za još bolje igre – dodao je Milanović.
Novi Pazar i Napredak odigrali su danas 1:1, pred oko 4.000 gledalaca na Gradskom stadionu. Gosti su poveli preko Miloša Bajić u šestom minutu, a bod Novopazarcima doneo je Emir Lotinac u 37. minutu.
Šef stručnog štaba Napretka Nenad Milovanović ocenio je da je podela bodova najrealniji ishod današnjeg meča.
-Gledao sam nekoliko utakmica Novog Pazara i znam da nije slučajno što imaju ovoliko bodova i što se dobro kotiraju na tabeli. To je skup takmičarskih igrača, gde su vidljivi kvalitet i rad. Bili su izraziti favoriti, jer mi puno zavisimo od fudbalera koji danas nisu igrali. Dobro smo otvorili meč, domaćin nije iskoristio svoje šanse, ali smo i mi pretili opasnim kontrama. Mislim da je nerešen ishod najrealniji – kazao je Milovanović.
Novi Pazar je posle nekompletnog kola na sedmom mestu sa 11 bodova, a Napredak ima isti bodovni učinak i zauzima šestu poziciju na tabeli.
Pazarci će u sledećem kolu gostovati Crvenoj zvezdi, dok će Napredak ugostiti tim Radničkog iz Niša.

Povezana vest:  Seltik isprašio Rendžers, savršeni het-trik Dembelea