srb hrv ekipaStojković: Zaslužili smo makar baraž

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je danas da je njegova ekipa zaslužila bar plasman u baraž za Svetsko prvenstvo i da je bolja od Hrvatske i Belgije.
-Hrvatska je na borbenost i srčanost prošla ove kvalifikacije. Nisu približno odigrali kao mi. Pokazali smo i protiv Hrvatske i protiv Belgije da možemo da im damo po pet-šest golova. Zaslužili smo, ako ne prvo, onda sigurno drugo mesto – rekao je Stojković novinarima u Staroj Pazovi.
Srbija kolo pre kraja Grupe A kvalifikacija ima 14 bodova manje od vodeće Belgije, koja se direktno plasirala na Svetsko prvenstvo, kao i šest manje od drugoplasirane Hrvatske, koja će u baraž.
Štoper „orlova“ Matija Nastasić kazao je da Srbija kvalifikacioni ciklus želi da završi pobedom.
-Želimo da pobedimo Makedoniju i na najbolji mogući način da završimo ovaj ciklus. Podigli bismo samopouzdanje koje će nam značiti za predstojeće utakmice i naredne kvalifikacije (za Evropsko prvenstvo) – kazao je fudbaler Mančester sitija.
Desni bek Antonio Rukavina naveo je da je za reprezentaciju Srbije potrebno vreme.
-Ostaje žal za Brazilom, ali potrebno je vreme. Ima dosta mladih igrača, poslednjih par utakmica imamo igru i rezultate. Ovim putem bi trebalo ići dalje i mislim da neće biti problema u kvalifikacijama za predstojeće Evropsko prvenstvo – rekao je Rukavina.
Srbija će dočati Makedoniju u utorak od 20.30 na stadionu u Jagodini.

Povezana vest:  Valke: FIFA prošla kroz pakao zbog Mundijala u Brazilu