milijas cz jag

Nenad Milijaš: Ne postiže mnogo igrača 50 golova u Zvezdi

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da je srećan i ponosan nakon što je u prvenstvenoj pobedi protiv Novog Pazara postigao jubilarni 50. gol u crveno-belom dresu.
Crvena zvezda je večeras savladala Novi Pazar sa 5:1, a Milijaš je „načeo“ mrežu gostiju vodećim pogotkom u 8. minutu iz slobodnog udarca.
-Osećam se srećno i ponosno, jer ne postiže mnogo igrača 50 golova u Zvezdi. Nisam znao do poluvremena da sam ušao u ‘klub 50’ i nemam šta puno da dodam. Najbitnije je da Crvena zvezda pobeđuje, trudiću se da i ubuduće budem strelac, ali ističem da je rezultat ekipe važniji od pojedinačnog učinka – izjavio je Milijaš.
Nakon burne nedelje, u kojoj su mnogo toga preturili preko glave, izabranici Slaviše Stojanovića konačno su bljesnuli i do nogu potukli vrlo dobar tim Novog Pazara.
-Sigurno da nam je rani gol dosta pomogao. Izašli smo na teren s ciljem da damo sve od sebe i da zaboravimo sve što se dešavalo prethodnih dana. Postigli smo pet golova, primili jedan koji možda i nije trebalo da primimo, ali sve u svemu zadovoljni smo učinkom. U sledećem kolu očekuje nas teško gostovanje u Nišu, jer je poznato da na terenima protivnika do sada nismo igrali prema očekivanjima. Nadam se da će se to promeniti i da ćemo se iz Niša vratiti sa tri boda – zaključio je Milijaš.
Posle večerašnje pobede Crvena zvezda na tabeli Superlige Srbije zaostaje dva boda za vodećim timom Čukaričkog.

Povezana vest:  Konte ponovo na saslušanju u tužilaštvu