hulk civil zenit

Hulk igra protiv svog bivšeg kluba Porta

Fudbaleri Zenita iz Sankt Peterburga igraju sutra protiv Porta, utakmicu trećeg kola Lige šampiona, a napadač ruske ekipe Hulk vratiće se na stadion Dragao, prvi put od kako je prošle godine napustio portuglaski klub. Fudbaleri Zenita iz Sankt Peterburga igraju sutra od 20.45 na stadionu Dragao protiv Porta, utakmicu trećeg kola Grupe G u Ligi šampiona.
U Grupi G Atletiko iz Madrida je prvi sa šest bodova, Porto je drugi sa tri, dok Zenit i Austrija na trećem i četvrtom mestu imaju po bod. Hulk je četiri godine proveo u Portu za koji je odigrao 170 utakmica i postigao 78 golova. Odlazeći iz kluba prošlog septembra, on je rekao da se neće radovati ako postigne gol protiv svog bivšeg kluba.
-Obećavam – nikada neću slaviti gol protiv Porta, jer poštujem navijače i taj klub – rekao je Hulk. 
Fudbaleri Atletiko Madrida igraju sutra protiv Austrije iz Beča i pokušaće pobedom da zadrže maksimalni učinak u Grupi G. Utakmica Austrije i Atletko Madrida igra se sutra od 20.45 na stadionu
Erst Hapel u Beču. Ekipa Dijega Simeonea u utakmicu ulazi posle poraza od Espanjola od 0:1 u subotu, što je prvi poraz Atletika u prvenstvu od maja, posle devet uzastopnih utakmica.
Austrija nije pobedila u poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP 2016, Almeida uz Ronalda protiv Srbije