engleska_logoENGLESKA LIGA, Vesti
Kraj za Hunta
Stephen Hunt, najbolji strelac Hala, nije u postavi od februara. Menadžer Iain Dowie, koji je 17. marta zamenio Phila Browna, nije ni bio u poziciji da računa na golgeterove usluge. On veruje da se upravo izostanak igrača kojeg muči ozleda stopala pogubno odrazio na šanse ekipa da opstane u Premijer ligi. Dodatnu glavobolju stvaraju povrede na koje se žale Anthony Gardner i Kamil Zayatte. Ipak, Huntov problem je najkonkretniji i on će propustiti sve utakmice do kraja sezone.
Torres blizu povratka
Navijači Liverpula su tokom nedelje odahnuli. Istina je da tim s Enfilda sve više indirektno učestvuje u borbi za četvrtu poziciju, poslednju koja vodi u Ligu šampiona, ali da je pride i Fernando Torres ozbiljnije povređen, šanse da se stigne do prestižnog nadmetanja bi bile ravne nuli. Najbolji strelac ekipe je zbog bolova u nozi propustio duel s Fulamom u prošlom kolu. Početkom nedelje je boravio u Španiji, na pregledu kod specijaliste za ozlede kolena. Lekar je potvrdio da bi Torres, inače najbolji strelac ekipe s 22 pogotka u svim nadmetanjima, mogao da se vrati na teren već tokom naredne nedelje.
Boa Morte željan igre
Luis Boa Morte, iskusni portugalski fudbaler, mogao bi uskoro da se nađe u konkurenciji za postavu Vest hema. To nije bio slučaj u prethodnih osam meseci, koliko je trajao oporavak od povrede prednjih ukrštenih ligamenata desnog kolena. Ozledu je zaradio tokom duela s Totenhemom na letnjem turniru u Kini. Boa Morte je u utorak odigrao meč za rezervnu postavu Vest hema, a poraz od čak 4:1 od Vulverhemptona nije uspeo da baci u drugi plan značaj njegovog oporavka. Bivši član Sportinga je tokom karijere igrao i za Fulam, Sautempton i Arsenal. Do povrede je bio standardan u prvoj postavi. Nastupio je i 26 puta za selekciju Portugala.
Povezana vest:  Kondogbija pauzira osam nedelja