Cristiano Ronaldo slavlje LSGrupa B: Real nadigrao Juventus, Galatasaraj ubedljiv

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras u derbiju dana torinski Juventus sa 2:1, dok je Galatasaraj slavio sa ubeljivih 3:1 protiv Kopenhagena u utakmicama trećeg kola Lige šampiona.
Kraljevski klub je tako i posle trećeg kola zadržao maksimalan učinak u takmičenju, dok je Juventus zabeležio prvi poraz.
Madriđani su već u četvrtom minutu došli do prednosti, kada je Kristijano Ronaldo iskoristio odlično proigravanje Anhela di Marije, zaobišao Đanluiđija Bufona i zatresao mrežu gostiju.
Kaseres je u 22. minutu sa desne strane uputio čentaršut i u šesnaestercu pronašao Paula Pogba, čiji šut je golman Iker Kasiljas uspeo da odbrani. Međutim, lopta se odbila do Fernanda Ljorentea, koji je doneo izjendačenje na stadionu Santjago Bernabeu.
Ipak, gosti iz Torina nisu uspeli da izdrže pritisak Reala, koji je u 28. minutu došao do nove prednosti i ujedno i konačnog rezultata.
Posle kornera sa leve strane, Đorđo Kjelini oborio je u šesnaestercu Serhija Ramosa i tako skrivio penal za Real, koji je realizovao Ronaldo.
Posle diskutabilne sudijske odluke u 49. minutu, Juventus je ostao sa desetoricom igrača na terenu, pošto je Kjelini zbog prekršaja nad Ronaldom zaradio direktan crveni karton.
Galatasaraj je u Istanbulu u potpunosti nadigrao Kopenhagen i tako došao do prve pobede u ovoj sezoni Lige šampiona.
Strelci za ekipu Roberta Mančinija bili su Felipe Melo u 10. minutu, Vesli Snajder u 38. i Didije Drogba u 45.
Jedini gol za goste postigao je Klaudemir u 88. minutu.

Povezana vest:  Milošević: Pobeda ne leči rane, ali bi bila podsticaj