Carlo Ancelotti 1

Anćeloti: Najvažniji je rezultat

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti rekao je danas nije zadovoljan igrom njegovog tima u završnici meča protiv Juventusa, ali da je najvažnije da su Madriđani zabeležili pobedu (2:1) u trećem kolu Lige šampiona.
-Mogli smo da odigramo bolje, ali najvažnija je pobeda. Tim ima samopouzdanje i lepo se razvija. Pobedili smo posle dobre igre u prvih sat vremena, posle smo usporili. Pristup igri mora da bude drugačiji, imali smo dve otvorene šanse pri vođstvu od 2:1, ali nismo ih iskoristili – rekao je Anćeloti španskim medijima.
Susret u Madridu prošao je u znaku Kristijana Ronalda, koji je postigao dva gola, ali i sudije Manuela Grafa koji je prestrogo isključio Đorđa Kjelinija u 48. minutu.
-Kjelinijevo isključenje je promenilo utakmicu. Tamo je bilo petorica sudija, odlučili su da sankcionišu Juventus i mi to moramo da prihvatimo – dodao je Anćeloti.
Golman Reala Iker Kasiljas istakao je da je pobedom nad Juventusom „kraljevski klub“ napravio veliki korak ka plasmanu u drugu fazu takmičenja.
-Napravili smo vrlo važan korak ka narednoj rundi. Imamo devet bodova iz tri utakmice, moramo da nastavimo u ovom ritmu. Ako ne izgubimo, blizu smo osmini finala – rekao je Kasiljas.
Real se trenutno nalazi na prvom mestu grupe B sa maksimalnih devet bodova, pet više od drugoplasiranog Galatasaraja.
Naredni meč fudbaleri Reala odigraće 5. novembra protiv Juventusa u Torinu.

Povezana vest:  PREMIJER LIGA BIH, Zbog divljanja navijača prekinuta utakmica u Banjaluci