stojanovic cz lu

Stojanović: Bili smo bliži pobedi; Bekvalac: Realan rezultat

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da je njegova ekipa bila bliža pobedi od Radničkog, ali da nije uspela da iskoristi stvorene šanse.
-Po šansama smo bili bliži pobedi, nažalost nismo uspeli da damo gol iz povoljnih situacija. Ovo je bilo teško gostovanje, zanimljiva utakmica, puna tempa – rekao je Stojanović za televiziju Arena posle utakmice u Nišu. 
Radnički i Zvezda odigrali su na stadionu Čair nerešeno 1:1 u 10. kolu Super lige Srbije. Crveno-beli će u sredu dočekati Radnički 1923 iz Kragujevca u osmini finala Kupa, a narednog vikenda i „večitog“ rivala Partizan u 11. prvenstvenom kolu. 
-Brzo će doći sreda, želimo da se odmorimo. Razmišljamo o Kupu pa ćemo tek onda o derbiju – kazao je Stojanović.
Trener Radničkog Dragoljub Bekvalac kazao je da je nerešen rezultat bio najrealniji. 
-Nije sramota sa Crvenom zvezdom, šampionom sveta, igrati 1:1, ali mi smo svu snagu i znanje upotrebili da probamo da pobedimo. Ovaj stadion i publika ne zaslužuju da momci ne ‘poginu’ na terenu. Obe ekipe su htele pobede i nerešeno najrealniji je rezultat – kazao je Bekvalac.
Radnički će u sredu u osmini finala Kupa Srbije dočekati Partizan. 
-Kup je nepredvidivo takmičenje, probaćemo da se plasiramo u sledeće kolo. Protivnik jeste Partizan, ali zašto ne i njega pobediti – naveo je trener niške ekipe. 
Radnički je posle 10 utakmica peti na tabeli sa 15 bodova, dok je Zvezda jedno mesto iznad sa dva boda više.

Povezana vest:  Tošić: Tužni smo i razočarani, ali nismo ni zaslužili više