Mario Balotelli

Baloteli prelazi u Čelsi?!

Agent fudbalera Milana Marija Balotelija rekao je danas da postoji mogućnost da njegov klijent pređe u Čelsi. Fudbalski agent Mino Rajola rekao je da ne očekuje da će njegov klijent do kraja karijere ostati na San Siru i da postoji mogućnost njegovog prelaska na Stamford Bridž. 
-Baloteli i (trener Čelsija) Žoze Morinjo bi ponovo mogli da rade zajedno, pošto se dobro poznaju i u dobrim odnosima su završili saradnju u Interu. Ostali su u kontaktu i međusobno se poštuju – rekao je Rajola za italijanske medije.
Baloteli i Morinjo su sarađivali u Interu od 2008. do 2010. godine i za to vreme klub je osvojio dve šampionske titule, Ligu šampiona, Kup i Superkup Italije. 
-Znam da se potpredsednik Milana Adrijano Galijani neće složiti, ali Mario je odličan napadač. To bi mogao da bude i u Čelsiju – dodao je Rajola. 
Baloteli se u januaru vratio u Italiju, posle kratkog boravka u Mančester sitiju i nastavio je sa problematičnim ponašanjem.
-Ja sam agent još nekih fudbalera Milana, ali me o njima ništa ne pitaju. Samo se postavljaju pitanja o Mariju i to me nervira. Nikada nisam rekao da o fudbaleru ne treba suditi na osnovu njegovih igara, ali ostavite ga na miru ako nosi minđušu, ako vozi određeni automobil ili nosi neki šešir – rekao je on. 
-Nisam čuo da nekog drugog fudbalera u Italiji ogovaraju, kao što ogovaraju Balotelija. Fudbaler Napolija Marek Hamšik ima sličnu frizuru, ali niko o tome ne priča na takav način – dodao je Rajola.

Povezana vest:  Lalatović: Siguran sam da Drinčić nije imao nameru da povredi Jovičića