ninkovic zvezda par

Ninković: Slavimo zato što smo više želeli pobedu

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković smatra da su crveno-beli slavili u večitom derbiju zato što su više želeli pobedu od Partizana.
-Prvi put sam igrao derbi, nije bio lep za oko, a dobili smo ga jer smo više želeli pobedu. Uspeh nam mnogo znači, pošto smo ranije propuštali prilike da stignemo Partizan na tabeli – izjavio je Ninković, koji je igrao sa zaštitnom kacigom nakon saniranja povrede lica.
On je čak udario loptu glavom prilikom autogola Milana Obradovića, kojim je derbi i odlučen.
ćLekari su mi savetovali da izbegavam vazdušne duele, ali kod postizanja gola o tome nisam razmišljao i Bog me je nagradio. Na kraju meča uhvatio me je grč, znao sam da ne mogu da izdržim celu utakmnicu, jer sam juče prvi put trenirao posle povrede – kazao je Ninković.
Štoper Partizana Vojislav Stanković istakao je da on i saigrači nisu ispoštovali dogovor.
-Tokom prvog poluvremena nismo došli do prepoznatljive igre. U nastavku smo delovali bolje i stvarali šanse, ali nismo ih iskoristili i desilo se to što se desilo – zaključio je Stanković.
Crvena zvezda je večeras savladala Partizan sa 1:0 u 145. večitom derbiju i preuzela drugo mesto na tabeli sa samo bodom zaostatka za vodećim šampionom.

Povezana vest:  Brnović bez četvorice na San Marino