partizan ekipa tuga derbi

Volkov demantuje da je hteo da se tuče, Stojković: Zvezda imala vise sreće!

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov demantovao je danas da je hteo da se fizički obračuna sa Filipom Mladenovićem iz Crvene zvezde. 
-I u pobedi i u porazu treba biti gospodin i sportista. Mladenović me na podmukao način udario šakom u glavu, i ja sam posle utakmice pokušao da dođem do njega i da rešim neki problem ako ima sa mnom. Stavio bih sad tačku na tu priču. Demantujem da sam rekao to što se piše – rekao je Volkov novinarima. 
Zvezda je danas pobedila Partizan sa 1:0 autogolom Milana Obradovića i tako prišla na bod zaostatka. Novinari su više od sat i po vremena čekali fudbalere crno-belih da izađu iz svlačionice, a Volkov je kazao da je to bilo „iz bezbednosnih razloga“. 
-Pobedila je srećnija ekipa, a ne bolja, ali sve je to sport. Život ide dalje. Da smo dobili danas, ne bi bilo ništa gotovo – rekao je Volkov. 
Obradović ima 36 godina, bio je najiskusniji igrač na terenu, a ovo mu je bio prvi derbi u karijeri, ali ga neće pamtiti po lepom. 
-Ovo je sigurno jedan najtežih trenutaka u mojoj karijeri. Trudim se uvek da dam maksimum, i onda se desi nešto ovako. Ja sam jedini krivac za poraz, jer sam siguran da ne bismo izgubili da nije bilo toga. Teško je – rekao je Obradović. 
Golman Vladimir Stojković takođe je ocenio da je Zvezda imala vise sreće. 
-Utakmica je bila očekivano tvrda. Zvezda je imala više sreće, a mi smo počeli u grču i nesvesno se povukli. Život ide dalje, na nesreću smo izgubili, ali nema spuštanja glave i dalje smo šampioni i na nama je sve – rekao je Stojković. 

Povezana vest:  Gordan Petrić više nije trener Čukaričkog