EMS Turnir u Vinci 1

Održan „Veliki jesenji turnir“ u malom fudbalu po pokroviteljstvom JP Elektromreža Srbije

Pod pokroviteljstvom JP Elektromoreža Srbije na terenu osnovne škole Nikola Tesla u Vrčinu održan je „Veliki jesenji turnir“ u malom fudbalu za učenike 7. i 8. razreda osnovnih škola sa teritorije Opštine Grocka.
Turnir, organizovan u saradnji sa predstavnicima Opštine Grocka, okupio je šest timova iz Umčara, Vinče, Kaluđerice, Vrčina i Begaljice. Uz podršku svojih vršnjaka sa tribina kao i meštana Vrčina, takmičari su pokazali veliku srčanost i želju za pobedom. U napetom i do kraja neizvesnom finalu pobedili su učenici OŠ „Aleksa Šantić“ iz Kaluđerice, drugo mesto je zauzeo tim OŠ „Nikola Tesla“ iz Vinče dok je treće pripalo učenicima OŠ „Miloje Vasić“ iz Begaljice.
Za timove koji su zauzeli prva tri mesta, kao i sve učesnike ovog turnira, JP EMS pripremila je vredne nagrade – laptopove kao i fudbalske lopte.
„JP Elektromreža Srbije, kao društveno-odgovorna kompanija, posebnu pažnju posvećuje mladima. Ovaj turnir, kao jedan od niza aktivnosti koje planiramo na teritoriji Opštine Grocka, podsticaj je i obrazovanju i sportu, podjednako važnim za razvoj mladih“, istakla je Monika Novičić, predstavnik odnosa sa javnošću JP EMC dodajući da će ovo javno preuzeće učiniti sve da ovaj turnir postane tradicionalan i okupi još veći broj škola i timova.

Povezana vest:  PRVENSTVO ZA ŽENE, Crveno bele devojke deklasirale Mačvu