Manuel Pellegrini Manchester City

Pelegrini upozorio navijače CSKA da ne vređaju 

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini upozorio je navijače CSKA da ne vređaju igrače njegoovg tima na rasnoj osnovi u predstojećem revanš meču Lige šampiona. Navijaci CSKA su pre dve nedelje vređali veznog igrača Sitija Jaja Turea i zbiog toga bili kažnjeni delimičnim zatvaranjem stadiona za navijače na sledećem meču Lige šampina, protiv Bajerna 27. novembra.
-Navijači CSKA su napravili veliku grešku. UEFA je reagovala na to i kaznila ih na odgovarajući način. Nadam se da će to ponasanje navijačca ostati prošlost. Ruski navijači ne smeju da zaboave da će njihova zemlja biti domaćin Mundijala 2018 – rekao je Pelegrini.
Pelegrini je dodao da neće posebno savetovati Turea uoči utakmice.
-Jaja je izuzetan igrač. Nadam se da će zaboraviti ono sto mu se dogodilo u Rusiji i da će mu na umu biti samo fudbal, s ciljem da Siti prođe u sledeću fazu Lige šampiona – rekao je Pelegrini.
Menadžer Sitija je naglasio da Džo Hart neće braniti na predstojećem meču i da će ga zameniti Kostel Pantilmon. Pelegrini jre saopštio da crnogorski internacionalac neće igrati naredne tri nedelje zbog povrede lista.
Siti je pobedio CSKA u prvoj utakmici 23. oktobra sa 2:1 i trenutno je drugi u grupi D iza Bjaerna, a pobeda u utorak garantovaće im plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

Povezana vest:  Rad otputovao u Antaliju