david-moyes-everton

Mojs: Niko nema pravo da nam preti

Trener fudbalera Mančester junajteda Dejvid Mojs rekao je danas da je njegova ekipa aktuelni prvak Engleske i da niko nema pravo da im „preti“, preneli su britanski mediji. 
-Arsenal je trenutni lider, ali oni gostuju aktuelnom šampionu. Mi imamo obavezu da u tom meču idemo na pobedu i nadam se da ćemo je i ostvariti. Do kraja sezone je ostalo još mnogo utakmica, oni jesu počeli prvenstvo na sjajan način, ali prerano je još govoriti o konačnom ishodu – rekao je Mojs. 
Mojs se osvrnuo i na izjavu Arsena Vengera, kada je Francuz rekao da Robina Van Persija nazvao i dalje vidi kao igrača Arsenala.
-Van Persi je Junajtedov igrač. On sigurno ima posebna osećanja kada igra protiv Arsenala, ali i prošle sezone u našim mečevima se videlo kakav je to profesionalac – kazao je Mojs. 
Arsenal se posle 10. kola Premijer lige nalazi na prvom mestu sa 25 bodova, dok je Mančester junajted osmi sa 17. Mančester će u nedelju na Old Trafordu u 11. kolu Premijer lige od 17.10 po srednjeevropskom vremenu dočekati Arsenal. 

Povezana vest:  Fudbaler Viktorije iz Plzena igrao dopingovan u LŠ