Bajkovic i Vesovic u klubu 100Bajkoviću i Vešoviću uručeni dresovi sa brojem „100“

Od aktuelnih prvotimaca, najviše nastupa u crveno-belom dresu ima Nenad Milijaš, koji je za Crvenu zvezdu nastupio 172 puta. Njemu se 31. avgusta, nakon utakmice u Kragujevcu, pridružio i Marko Vešović, koji je upravo pritiv Radničkog zabeležio jubilarni 100. nastup. U „klubu 100“ se od 2. novembra nalazi i Boban Bajković, koji je u večitom derbiju po 100. put stao između stativa u dresu Crvene zvezde.
Tim povodom, u Lav Medija centru stadiona Crvene zvezde održana je i mala ceremonija. Kapiten Nenad Milijaš je uručio dresove sa brojem „100“ Marku Vešoviću i Bobanu Bajkoviću, koji će im biti lepa uspomena na godine koje su dali Crvenoj zvezdi.
Od aktuelnih prvotimaca, najbliži „klubu 100“ je Darko Lazović, kojeg je povreda sprečila da još i ranije zabeleži jubilej. Darko je za Crvenu zvezdu odigrao 98 utakmica, i za očekivati je da se ovakva ceremonija ponovi i na proleće, kada će Zvezdina „osmica“ po 100. put zaigrati u crveno-belom dresu.
Boban Bajković je, takođe, od strane navijača Crvene zvezde proglašen za igrača meseca septembra. Tim povodom, direktor marketinga firme „N Sport“ koja je generalni distrubuter Pume za Srbiju, Nina Božić, uručila je našem čuvaru mreže vaučer u vrednosti od 20.000 dinara, za kupovinu u radnjama N sporta.

Povezana vest:  FIFA uvela kontrolu transfera