rasovic par sirRašović: Dobro je da smo se vratili

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da je važno da njegova ekipa i posle 0:2 uspela da se vrati i osvoji sva tri boda.
-Znali smo da će biti teška utakmica, ali nismo znali da ćemo im dati dva gola ‘fore’. Izvukli smo se iz neugodne situacije, pobedili I uzeli sva tri boda, koja su nam neophodna – rekao je Rašović novinarima posle meča.
Partizan je danas na svom stadionu, bez prisustva publike, posle preokreta savladao Donji Srem sa 3:2 u 12. kolu Super lige Srbije.
Rašović je dodao da će njegova ekipa na najbolji način iskoristiti predstojeću reprezentativnu pauzu i na najbolji način dočekati finiš jesenjeg dela prvenstva.
Na pitanje novinara da li mu je posle ove utakmice jasnije ko je od igrača za Partizan, a ko ne, Rašović je rekao da je to jasno, ali da nije momenat da se o tome govori.
-Imamo još tri utakmice u prvenstvu i jednu u kupu, a kad se sve to završi, onda ćemo razgovarati o igračkom kadru – rekao je Rašović.
On je pohvalio kapitena Šasu Ilića, koji je još jednom, kako je rekao, pokazao da je pravi lider na terenu i nije želeo da komentariše igru odbrane.
Na pitanje o čemu je razmišljao pri rezultato 0:2, on je rekao: -Moramo da damo tri gola, a to smo i uradili.
Trener Donjeg Srema Vlada Čapić rekao je da je njegova ekipa na ovoj utakmici pokazala da ne zaslužuje da bude na poslednjem mestu na tabeli.
-Teško je… posle 0:2, sigurno nije prijatno. Dali smo svoj maksimum u 60 minuta, ali smo onda pali i to nam se osvetilo na najgori način. Pokazali smo da imamo kvalitet i da ova ekipa zaslužuje bolje mest na tabeli – rekao je Čapić.
On je rekao da želi da njegova ekipa igra napadački, kao što je to dana bilo u većem delu meču i da jedino tako može doći do rezultata.
-Pokazali smo da imamo igru, ali nam nedostaju rezultati. Nadam se da ćemo ovako nastaviti – rekao je Čapić.

Povezana vest:  Stojanović traži strpljivu i odgovornu igru