Ninkovic RAD-ZVEZDA 26Ninković: Pobeda najvažnija

Najveće letošnje pojačanje crveno-belih, i jedan od najboljih igrača Miloš Ninković, pokazao je i u utakmici protiv Rada da je njegova forma u usponu.Mnogo je duela Miloš dobio na sredini terena, nebrojano puta izneo loptu na polovinu Rada, ali je takođe i nekoliko puta bio meta oštrih startova.
– Bila je ovo izuzetno teška utakmica. Najvažnije je da smo osvojili nova tri boda. Sve drugo će se brzo zaboraviti, i zato nam je današnji trijumf veoma bitan. Postigli smo gol na vreme, i nakon toga smo se uspešno odbranili. Poznato je da je posle derbija prvi naredni meč najteži zbog psihičke i fizičke iscrljenosti, zbog čega je, ponavljam, najvažnije da smo pobedili – prvi su utisci Ninkovića.
Zvezdin kreativac je još jednom nakon udarca morao da za kratko napusti igru zbog krvarenja, a ovom prilikom stradao je nos. Miloš se osvrnuo i na duel sa mladim igračem Rada koji ga je udario laktom.
– Ne mogu da shvatim da mladi igrači nemaju nikakvog pođštovanja prema nama starijima. Tom istom momku sam se u prvom poluvremenu izvinio i pružio ruku kada sam napravio faul, da bih kasnije doživeo da me on vređa i udari na onakav način. Mislim da svi treba da povedu računa o ponašanju mladih fudbalera. I sam sam bio mlad igrač i nikada mi nije palo na pamet niti sam smeo starijem da kažem nešto ili da ga udarim kao što je mene danas protivnički igrač. Opraštam mu sve, najvažnije je da smo osvojili tri boda – stavio je tačku na ovu temu Ninković.

Povezana vest:  Novi kiks Intera, rezultati i tabela

PHOTO: FK CRVENA ZVEZDA