mihajlovic i tole

Karadžić: Odluka o Mihajloviću za dve nedelje

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić smatra da Siniša Mihajlović treba da ostane selektor nacionalne reprezentacije, rekavši da će odluka o tome biti doneta za dve nedelje.
-Po mom mišljenju, Mihajlović je uradio mnogo dobrih stvari u dosadašnjem radu, pogotovo na stvaranju novog tima. Napravio je reprezentaciju koja na čelu s njim ima svetlu budućnost i ne verujem da bi neko, ko bi ga eventualno nasledio, nešto bitno menjao u izboru igrača. Siniša je garant uspeha – izjavio je Karadžić.
On je dodao da ga ne brinu najave italijanskih medija da bi Mihajlović mogao da preuzme Sampdoriju ili Lacio.
-Neće Mihajlović otići sa kormila reprezentacije tek tako. Mislim da postoji volja većine da on ostane selektor, ali ne bih voleo da prejudiciram takav rasplet. Za dve nedelje donećemo odluku o Mihajloviću – kazao je Karadžić.
Selektor državnog tima ranije je istakao da će nastaviti posao ukoliko Karadžić ostane na mestu predsednika FSS.

Povezana vest:  Vilas-Boaš: Gejl bi mogao vrlo uskoro da ode

-Da sačekamo da prođu ove dve utakmice, pa ćemo rešavati sva tekuća pitanja, kako ona vezana za selektora, tako i za moja. Uglavnom, javnosti neće biti dosadno u decembru – poručio je Karadžić-
Reprezentacija Srbije u petak će u Dubaiju odigrati prijatejsku utakmicu protiv Rusije, a četiri dana kasnije u Užicu sastaje se „novinarskom selekcijom“.