Nemanja Vidic Manchester United 2012

Juventus na leto dovodi Vidića, Alonsa i Meneza

Italijanski fudbalski šampion Juventus narednog leta nastaviće tradiciju angažovanja igrača bez obeštećenja, a na meti Stare dame su Nemanja Vidić iz Mančester Junajteda, Ćabi Alonso iz Reala i Žeremi Menez iz Pari Sen Žermena.
Kako navode italijanski mediji sportski direktor Juventusa Bepe Marota, koji je po istom principu angažovao Andreu Pirla iz Milana, Pola Pogbu iz Junajteda i Fernanda Ljorentea iz Bilbaoa smatra da bi sa trojicom iskusnih asova Stara dama mogla da „napadne“ Ligu šampiona. Kada je u pitanju Vidić, engleski mediji tvrde da uprava Junajteda neće ponuditi novi ugovor aktuelnom kapitenu, baš kao ni Riju Ferdinandu, Patrisu Evri i Rajanu Gigsu, a Juventus će pokušati da iskoristi činjenicu što je menadžer srpskom fudbaleru Italijan Silvano Martina.
U „operaciji Alonso“ moguće je da bude napravljena trampa za Pirla, imajući u vidu želju Karla Anćelotija da angažuje nekadašnjeg učenika iz Milana, dok bi najmanje problema trebalo da bude sa Menezom, koji nije standardan u Pari Sen Žermenu.

Povezana vest:  Kejhil: Ne možemo stalno da pobeđujemo