Cristiano Ronaldo

Ronaldo: O Zlatnoj lopti više ne želim da pričam

Portugalski internacionalac i fudbalar Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da ne želi više da priča o Zlatnoj lopti.
Ronaldo je u utorak u poslednjoj utakmici baraža protiv Švedske briljirao postigavši het – trik, kojim je Portugaliji osigurao mesto na Mundijalu u Brazilu 2014.
Ronaldo je na taj način u finišu izborne trke za najboljeg igrača sveta najverovatnije stekao veliku prednost, koja bi mogla da mu donese drugu Zlatnu loptu u karijeri, posle 2008.
-O Zlatnoj lopti više ne želim da pričam. Posvećen sam samo svom poslu, kako u reprezentaciji, tako i u Real Madridu – rekao je Ronaldo u intervjuu španskom „Asu“.
Portugalski internacionalac je istakao da je presrećan zbog plasmana na Mundijal „narocito zbog svoje porodice, saigrača i svih Portugalaca“.
-Uvek se trudim da dam ono najbolje što imam, kako bih pomogao reprezentaciji i ekipi za koju igram – rekao je Ronaldo.
On je naglasio da su mu ovi trenuci koje proživljava „možda, najlepsi u karijeri“.
-Zbog broja golova koje sam postigao, možda su mi ovo najlepši trenuci u karijeri. Sve sezone su mi bile dobre, ali je ova do sada najbolja – rekao je Ronaldo.
On je zahvalio Zlatanu Ibrahimoviću na sportskom gestu, kada je posle meča švedski reprezentativac aplaudirao i čestitrao Portugaliji na plasmanu na Mundijal .
-Taj njegov gest me čini srećnim. Zlatan je fantastičan igrač. Kada osećate da vas ljudi cene, to vam daje dodatnu snagu – rekao je Ronaldo.

Povezana vest:  Leh Valensa promoter EP 2012. u Poljskoj i Ukrajini