Cristiano Ronaldo slavlje LS

Ronaldo: Želim da završim karijeru u Realu

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da razmatra mogućnost da završi karijeru u tom klubu. Mediji su spekulisali da će se Ronaldo vratiti u Mančester junated, nakon što je na Santjago Bernabeu došao Geret Bejl, ali je Portugalac produžio ugovor sa klubom do juna 2018. godine.
-Razmišljam da završim karijeru u Realu, pošto sam zadovoljan u klubu. Volim život u Madridu, igram za najbolji klub na svetu i ne mogu tražiti više od toga. Kada je sve dobro, kada ste mirni I motivisani da uspete, ne mislite mnogo o budućnosti – rekao je Ronaldo, preneli su španski mediji.
Ronaldo je trenutno prvi strelac španske Primere sa 16 golova iz 13 butakmica. On je jedan od najozbiljnijih kandidata za Zlatnu loptu, koja se dodeljuje najboljem fudbaleru sveta.
-Osećam da me u Realu vole, ovo je moja peta sezona u klubu. Kada sam došao u klub nisam se dobro snašao na terenu, ali onda sam shvatio da sam ja taj koji greši. Sada sam 100 odsto srećan. Svaki put kada odem na Bernabeu je kao san, ljudi me zaista vole. Želim da ostanem u klubu mnogo godina, do kraja ugovora. Ne postoji klub kao što je Real – dodao je portuglaski reprezentativac.
Ronaldo je 2009. godine iz Mančester junajteda došao u Real za koji je do sada odigrao 216 utakmica i postigao 225 golova. 

Povezana vest:  Juventus igra u Zagrebu, Real u Dortmundu