stojanovic RADNICKI NIS-ZVEZDA 40

Stojanović: Šteta što nije bilo publike

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je večeras da mu je žao što publika nije mogla da prisustvuje pobedi njegovog tima protiv Slobode iz Užica (4:1).
-Šteta što nije bilo gledalaca, jer je bilo mnogo lepih akcija sa obe strane, ali mi smo bili produktivniji i osvojili smo važna tri boda. Približili smo se igri i kreaciji koju želim od fudbalera, ali još sazrevamo i ekipa polako dobija fizionomiju – rekao je Stojanović na konferenciji za medije.
Utakmica na Marakani odigrana je bez prisustva publike, jer je Crvena zvezda kažnjena zbog loše organizacije 145. večitog derbija protiv Partizana 
Šef stručnog štaba Slobode Ljubiša Stamenković čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi i dodao da su Užičani pružili jednu od slabijih partija ove sezone.
-U prvh 20 minuta smo ispoštovali dogovor iz svlačionice i kao plod toga postigli lep gol. Zvezda se brzo vratila u igru pogotkom iz prekida što nije njihovo glavno oružje. Postigli su još jedan gol i posle toga nismo uspeli da igramo kako treba, jer je protivnik stajao iza lopte i igrao na kontre – rekao je Stamenković.
Zvezda je ovom pobedom izbila na prvo mesto na tabeli sa dva boda više od Partizana, koji u nedelju gostuje ekipi Voždovca, takođe pred praznim tribinama.

Povezana vest:  Prednost za goste i Atletiko u prve četiri utakmice osmine finala LE