dragan dzajic izbori u zvezdi

Džajić: Borimo se protiv neregularnosti

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je da reagovanje crveno-belih nije upereno ni protiv koga, već u korist svih koji vole sport i fudbal. Upravni odbor Crvene zvezde saopštio je večeras da izražava zaprepašćenje i najoštriji protest povodom saopštenja kojim je Fudbalski savez Srbije (FSS) reagovao na zahtev kluba da se obezbedi regularnost nacionalnog takmičenja.
-Samo želimo da liga bude korektna, želimo ravnopravnu borbu. Morate da razumete i nas, imamo veliku odgovornost i stalo nam je do uspeha, zato ne možemo da stvari gledamo površno – kazao je Džajić novinarima na beogradskoj Marakani.
On je istakao da je Crvena zvezda javni klub sa armijom navijača i da ne sme da bude ravnodušna na neregularnosti.
-Naš UO insistira na regularnosti takmičenja, na utakmicama i Crvene zvezde i Partizana, Slobode i svih ostalih klubova. Mi i dalje imamo šanse da budemo prvi, nastavljamo da radimo i borimo se, ali to ne znači da ćemo da prećutkujemo neregularnosti – poručio je Džajić.
Rukovodstvo Crvene zvezde u nedelju je izdalo zvanično saopštenje javnosti u kojem je domaća Superliga nazvana „lakrdijom“ nakon što su, prema mišljenju crveno-belih, sudije teško oštetile ekipu Voždovca u porazu protiv šampiona Partizana (1:0).
Crvena zvezda je navela da ekipi Voždovca u utakmici 13. kola nisu dosuđena dva očigledna penala.
Ranije danas FSS je reagovao na to saopštenje istakavši, između ostalog, da je ta organizacija postala talac dva najveća kluba, Crvene zvezde i Partizana, jer se na osnovu izjava u javnosti pravi slika da se fudbal igra samo zbog njih.

Povezana vest:  Saša Ilić prodavao karte za rukomet