rasovic par sirRašović: Raduje me što smo došli do igre

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da je srećan što je njegova ekipa kontrolisala igru i što nije bila nestrpljiva u današnjoj pobedi nad Spartakom.
-Kontrolisali smo čitav tok utakmice i igrali dobro. Spartak je imao svoje prilike, ali mislim da smo zasluženo pobedili. Raduje me to što smo došli do igre, što smo kontrolisali loptu i što nismo bili nestrpljivi – rekao je Rašović novinarima posle utakmice.
Partizan je golovima Miloša Jojića kao domaćin savladao Spartak sa 2:0 u 14. kolu Super lige i tako zadržao prvo mesto na tabeli.
-Polako ispravljamo neke stvari i dosta toga što je vezano za igru dolazi na svoje mesto – kazao je Rašović i dodao da mu je žao što nije bilo publike na stadionu u Humskoj jer je bila dobra utakmica.
Za Partizan je u drugom poluvremenu zaigrao 16-godišnji napadač Ivan Šaponjić, koji je tako postao najmlađi debitant u klupskoj istoriji.
-Drago mi je da je Šaponjić dobio priliku, namestilo mu se da dobije poziv. Žao mi je samo što nije postigao gol iz dobre šanse koju je imao – rekao je trener crno-belih.
Partizan i Spartak će se u sredu ponovo sastati, kada će u Subotici igrati četvrtfinale Kupa Srbije.
-Neke igrače ćemo sigurno odmoriti, sve snage ćemo usmeriti ka Kupu – naveo je Rašović.
Trener Spartaka Dragan Kanatlarovski rekao je da je njegova ekipa mlada i da će imati šta da pokaže u narednom periodu.
-Partizan je imao svoje šanse u prvom poluvremenu, pogodio je stativu, a u drugom smo imali nekoliko prilika, ali je Partizan iskoristio svoje šanse iz prekida. Ostaje nam da radimo, ovo je mlada ekipa koja ima šta da pokaže – rekao je Kanatlarovski.
On je dodao da će utakmica četvrtfinala Kupa biti sasvim drugačija i da će ekipe imati pođednake šanse.
Partizan će u sledećem kolu Super lige sledećeg vikenda gostovati Čukaričkom, dok će Spartak dočekati ekipu Rada.

Povezana vest:  Milinković: Zaista loše; Veselinović: Veliki bod