Wayne Rooney

Mojs: Još ne planiramo pregovore sa Runijem

Trener Mančester junateda Dejvid Mojs rekao je danas da uprava kluba još ne planira da razgovara s fudbalerom Vejnom Runijem o potpisivanju novog ugovora. Runijev ugovor ističe za 18 meseci, a tokom letnjeg prelaznog roka on je izrazio želju da napusti Old Traford. Za njega je bio zainteresovan i Čelsi, ali mu uprava kluba nije dozvolila da ode. 
-Kada ćemo da razgovaramo sa njim povodom novog ugovora? Zaista ne znam. Mislim da je sve u redu. Tek što su se završile priče o letnjem prelaznom roku… Ljudi zaduženi za te poslove će razgovarati sa njim kada za to dođe vreme – rekao je Mojs.
Mančester junajted je juče u Londonu igrao sa Totenhemom nerešeno 2:2, a Runi je bio dvostruki strelac i tako sa 164 postignuta gola preuzeo peto mesto na listi najboljih strelaca Premijer lige od bivšeg igrača Liverpula Robija Faulera (163). 
Najbolji strelac je Alan Širer sa 260 golova, a slede Endi Kol sa 189, Tijeri Anri sa 175 i Frenk Lampard sa 168 golova. Junajted je osmi na tabeli sa 22 boda i ima devet manje od prvoplasiranog Arsenala. 

Povezana vest:  Radnički slavio protiv Zvezde u Nišu