Stojanovic ZVEZDA-NOVI PAZAR 18KUP SRBIJE
Stojanović: Poraz zaslužen, igrali smo ispod svakog nivoa

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je posle poraza od novosadske Vojvodine da je njegova ekipa igrala ispod svakog nivoa.
Crveno-beli su se oprostili od daljih borbi za trofej Kupa Srbije pošto su večeras na domaćem terenu, u četvrtfinalu, izgubili od Novosađana sa 3:1.
-Vojvodina je pobedila potpuno zasluženo. Ponovo se pokazalo da su Novosađani jaki u kontranapadima, prekidima i skoku, a mi smo definitivno igrali ispod svakog nivoa. Imamo tri dana da se smirimo i odigramo još jednu utakmicu sa Vojvodinom u prvenstvu – izjavio je Stojanović posle meča.
Trener Crvene zvezde smatra da na komotnu i opuštenu igru njegovog tima nije uticala eliminacija Partizana od subotičkog Spartaka.
-Ne verujem, ali ako je tako onda moji igrači imaju veliki problem. Takve stvari ne smeju da se dešavaju, jer treba da gledamo samo svoje dvorište – istakao je Stojanović.
Trener Vojvodine Marko Nikolić ocenio je da je na Marakani odigrana „lepa utakmica“.
-Otvorili smo meč jako dobro, imali dosta brzih i atraktivnih akcija i postigli gol. U drugo poluvreme ušli smo malo slabije, ali sve smo nadoknadili borbenom igrom. Izdržali smo nalete Crvene zvezde, kasnije postigli golove posle školskih kontranapada i utakmicu mirno priveli kraju – zaključio je Nikolić.

Povezana vest:  Joahim Lev selektor Nemačke do 2020. godine