jagodina pressDodić: Ozbiljno smo shvatili Donji Srem

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić ocenio je da su njegovi igrači u današnjoj pobedi u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Donjeg Srema odigrali izuzetno „inspirisano i motivisano“.
-Očigledno da su moji igrači ozbiljno shvatili upozorenje da ekipa Donjeg Srema može da zada velike probleme, ako im se dozvoli da iskoriste svoju brzinu i kvalitet. Mislim da je ovaj pehar koji je u prostorijama kluba dodatni motiv za nas – rekao je Dodidć novinarima posle utakmice.
Jagodina, aktuelni osvajač Kupa, danas je na svom stadionu u četvrtfinalu savladala Donji Srem sa 4:1.
-Prvo poluvreme smo možda odigrali i najbolje od kako sam se vratio u klub, dok je drugo poluvreme više bilo, ne čuvanje za sledeću utakmicu, već čekanje protivnika i da iz kontre i polukontre dođemo do novih šansi – rekao je Dodić.
Trener Donjeg Srema Vlado Čapljić ocenio je da njegovi igrači nisu pružili dobru igru i dodao da nema vremena za „tugovanje“
-Mi ovu utakmicu trebamo što pre da zaboravimo i da se vratimo na put na kojem želimo da budemo, a to je da što bolje završimo ovu polusezonu i utakmicu sa OFK Beogradom. Žao mi je što na ovakvom terenu i ovakvom ambijentu nismo više pružili, ali to je fudbal – rekao je Čapljić.

Povezana vest:  Čuveni "Vestfalen"postaje centar za obolele od korona virusa