milijas

Milijaš: Nisam očekivao ubedljiv poraz od Vojvodine

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da nije očekivao ubedljiv poraz od Vojvodine na domaćem terenu, u četvrtfinalu nacionalnog kupa.
Dan nakon neočekivanog neuspeha i eliminacije iz daljeg takmičenja (3:1) Milijaš je istakao da je razočaran, kako svojom, tako i igrom čitavog tima.
-Sigurno je da nismo očekivali ovakav rezultat i poraz. Prvih pet minuta utakmice igrali smo solidno, zatim nas je presekao njihov gol, a gotovo identična situacija ponovila se i u drugih 45 minuta. Vojvodina je, s druge strane, odigrala odličnu utakmicu, u čemu smo im dosta pomogli i mi sami. Svi smo nezadovoljni načinom na koji smo odigrali, opšta ocena je da smi svi bili loši na terenum – rekao je Milijaš za klupski sajt.
On je naglasio da u subotu, u prvenstvenom meču protiv istog rivala, očekuje mnogo bolje izdanje crveno-belih, samim tim i drugačiji ishod susreta.
-Za dva dana igramo novu utakmicu sa Vojvodinom, tako da moramo što pre da zaboravimo Kup. Preostaje nam da se skoncentrišemo na prvenstvo, dobijemo taj meč i nastavimo trku za šampionsku titulu – zaključio je Milijaš.
Crvena zvezda zauzima drugo mesto na tabeli Superlige Srbije sa 29 bodova, jednim manje od vodećeg Partizana

Povezana vest:  Ulaz na Srbija - Norveška već od 100 dinara, karte u prodaji od srede