Giorgio Chiellini

Kijelini: Ne plašimo se Galatasaraja

Fudbaler Juventusa Đorđo Kijelini rekao je da se njegova ekipa ne plaši sutrašnje utakmice u Istanbulu sa Galatasarajem u Ligi šampiona, koja je odlučiti o
plasmanu u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja.
Fudbaleri Juventusa igraju sutra od 20.45 na Turk Telekom areni u Istanbulu protiv Galatasaraja, utakmicu poslednjeg, šestog kola Grupe B u Ligi šampiona.
Crno-belima je dovoljan i bod za plasman u osminu finala, dok turski tim samo pobeda vodi dalje. Juventus ima šest bodova, a Galatasaraj na trećem mestu dva manje.
Prvi na tabeli Grupe B je Real Madrid sa 13 bodova, koji je ranije obezbedio plasman u drugu fazu. Real sutra od 20.45 igra na gostovanju protiv Kopenhagena.
-U Istanbulu ćemo igrati kao da je finale. Ne plašimo se, mi smo Juve – rekao je Kijelini.
Navijači Galatasaraja poznati su kao jedni od najvatrenijih, a Arturo Vidal je rekao da se niko od igrača ne plaši atmosfere.
-Izaći ćemo na teren kao negativci… Moramo da počnemo snažno, kako bismo znali da li smo snažan tim. Ako budemo igrali borbeno kao i uvek, svakoj ekipi će biti teško da nas pobedi – rekao je Vidal.
Juventus u duel ulazi posle devet utakmica bez poraza u svim takmičenjima, a Galatasaraj posle pobede u prvenstvu protiv Elacigspora od 2:0, u petak.
U prvom delu takmičenja, Juventus i Galatasaraj su u Torinu odigrali 2:2.
Trener Galatasaraja Roberto Mančini rekao je da njegova ekipa mora da iskoristi podršku navijača i osvoji tri boda.
-Moraju da nas podržavaju do poslednjeg sudijskog zvižduka i sigurni smo da će tako biti. Pokušaćemo da osvojimo tri boda pomoću čuvenog pritiska koji stvaraju navijači Galatasaraja – rekao je Manćini.

Povezana vest:  Svi dosadašnji prvaci sveta u fudbalu