marko nikolic vojvodina

Nikolić više nije trener Vojvodine

Trener Vojvodine Marko Nikolić saopštio je danas da više neće biti na kormilu novosadskog kluba.
-Bila mi je velika čast da budem na klupi jednog tako velikog kluba kakav je Vojvodina. Proveo sam u Novom Sadu šest lepih, ali turbulentnih meseci i odavde nosim samo najlepše utiske. Dosao sam u klub u jako nezgodnom trenutku, nakon smrti predsednika Butorovića, ali smo, po mom dubokom uverenju, svi zajedno odradili dobar posao“ – rekao je Nikolić na zajedničkom ručku sa članovima Uprave kluba i igračima.
Nikiolić je naglasio da je „Vojvodina sada stabilna, a novi ljudi u upravi će sigurno učiniti sve da klub u godini kada slavi jubilej 100 godina od osnivanja, bude na još višem nivou, nego na kojem je bio“, rekao je Nikolić i dodao da „mu ostaje kao ‘kost u grlu’ osećanje da je ekipa mogla da ima nekoliko bodova više.
-Ipak, plasirali smo se u polufinale Kupa i skoro sam siguran da će Vojvodina na proleće doneti u Novi Sad toliko željeni trofej. To im, bez kurtoazije, želim svim srcem- rekao je Nikolić.
-Ne želim da potenciram ništa jer je trenerski posao takav da nikada ne znate na koju stranu će vas odvesti. Nisu Partizan i Crvena zvezda jedini klubovi u Srbiji u kojima se može raditi, niti je isključena opcija da se otisnem u inostranstvo – rekao je Nikolić i zakljucio da je glavni razlog njegovog odlaska iz Vojvodine privatne prirode.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Grupa E: Čelsi ubedljiv, remi u Bukureštu