Fernando_Torres_goallTores uveren u oporavak do početka Mondijala

Španski fudbalski reprezentativac Fernando Tores, koji će zbog povrede kolena biti van ekipe engeskog premijerligaša Liverpula do kraja sezone, uveren je da će se nakon operacije brzo oporaviti i biti u sastavu „crvene furije“ na šampionatu sveta od 11. juna do 11. jula u Južnoj Africi.

Povezana vest:  Srbija na 15. mestu rang liste FIFA

Najbolji napadač i strelac Liverpula, ekipe koja se bori za četvrtu poziciju na tabeli Premijer lige i trofej u Ligi Evrope, tvrdi da nema mesta sumnji da je učešće na Mondijalu stavio ispred klupskog interesa.

-Činjenica je da mi je prvenstvo sveta u ovom trenutku najvažnije, ali da sam mislio samo na reprezentaciju ne bih skoro čitav duel sa Benfikom u Ligi Evrope odigrao povređen – precizirao je Tores.
Rasplet zdravstvene situacije 26. godišnjeg ofanzivca budno će pratiti selektor Španije Visente del Boske, koji će spisak od 23. igrača na koje računa za Mondijal objavitii 1. juna.

Povezana vest:  Rekordni transferi prošle godine - četiri milijarde dolara

-Predstoji mi operacija i oporavak koji bi, prema trenutnim prognozama lekara, trebao biti završen pre takmičenja u Južnoj Africi. Verujem da ću dobiti priliku da pomognem svom timu u ostvarenju planova na šampionatu – zaključio je Tores