Neymar NewsUpoznajte Neymara

Saznajte više o novoj zvezdi fudbalskog kluba Barselona u ekskluzivnom dokumentarnom filmu na RedBull.com!
Već neko vreme, Neymar je u centru pažnje javnosti, kako u Brazilu, tako i širom sveta. Od malih nogu, mediji u Brazilu su ga tretirali kao buduću fudbalsku zvezdu, što je i postao. Ali do danas, jako mali broj ljudi je imao priliku da sazna više o životu superzvezde fudbalskog kluba Barselona.
14. decembra, www.RedBull.com će ekskluzivno predstaviti dokumentarni film u kojem će ljubitelji fudbala širom sveta moći da upoznaju Neymara, zvezdu brazilske reprezentacije, kao i ljude koji su mu najbliži, kao što je njegov otac, koji mu je ujedno i menadžer. Bivši igrač Santosa i Brazila, Pepe, koji je igrao ’60-ih godina garantuje: „Bog je brazilskom fudbalu podario dva dragulja. Prvi je bio Pele, a sada je to Neymar.“
U ovoj produkciji, upoznaćete klinca koji je oduvek sanjao da igra fudbal, u do sad neviđenim momentima sa fanovima, svojim najbližim prijateljima, kao i ekskluzivne priče koje do sada nisu otkrivene. „Ako imaš san, bori se za njega. Nikad ne odustaj“, kaže fudbaler koji predstavlja najveću investiciju od strane Barselone u ovoj sezoni.

Povezana vest:  Janković i Marković najperspektivniji u Srbiji

Pogledajte Neymarov profil na www.redbull.com

PHOTO: Marcelo Maragni/Red Bull Content Pool