Eduardo da SilvaEduardo: Nadam se povratku u Premijer ligu

Fudbaler Šahtjora Eduardo da Silva rekao je danas da se nada povratku u Premijer ligu nakon Svetskog prvenstva narednog leta u Brazilu.
Hrvatskom reprezentativcu ugovor sa ukrajinskim timom ističe na krajusezone.
Eduardo je proveo tri godine u Premijer ligi igrajući za Arsenal I priznao je da bi dobrim partijama za Hrvatsku na predstojećem Mundijalu mogao da „zaradi“ povratak u Englesku.
-Ja i dalje volim Premijer ligu. Održavam kontakt sa Tomašom Rosickim i Bakari Sanjom u Arsenalu i pratim šta se dešava u Premijer ligi. Očekujem da igram za Hrvatsku u Brazilu i ako budem dobar, ko zna šta bi to moglo da donese – rekao je Eduardo za Dejli star.
Brazilac je kazao da je impresioniran onim što je ekipa Arsena Vengera uradila ove sezone.
-Arsenal ima pravi mentalitet i nisam iznenađen što su tako dobro počeli sezonu i da su u vrhu Premijer lige. Ne zaboravite, njihove dobre igre su zapravo počele u drugoj polovini prošle sezone kada su osvojili dosta poena i kvalifikovali se za Ligu šampiona – rekao je Eduardo.
Dodao je da veruje da će Mančester junajted, koji je sada deveti na tabeli, biti sve jači kako sezona bude odmicala i da će se tim sa Old Traforda boriti sa Arsenalom za titulu.
-Sviđa mi se i kako Liverpul igra ove sezone… Mislim da će borbu za titulu voditi te tri ekipe – Arsenal, Junajted i Liverpul -kazao je Eduardo.

Povezana vest:  Samuel Eto'o: Karijeru želim da završim u Francuskoj