Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimović: Voleo bih da se sastanemo sa Milanom

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je danas da bi voleo da se Parižani u osmini finala Lige šampiona sastanu sa Milanom. 
-Ukoliko bismo na žrebu izvukli Milan, to bi bio sjajan dvomeč. Takođe, mislim da bi i duel sa Mančester sitijem bio izuzetno zanimljiv – rekao je Ibrahimović, a prenosi sajt Goal.com. 
Ibrahimović je u julu 2012. godine prešao iz Milana u PSŽ, a ekipa Lorana Blana na današnjem žrebu za osminu finala Lige šampiona pored „rosonera“ za potencijalne protivnike ima Arsenal, Bajer Leverkuzen, Galatasaraj i Zenit. 
Sa druge strane, Ibrahimovićev saigrač, Blez Matuidi kazao je da ne bi želeo da se njegova ekipa u osmini finala sastane sa nekim engleskom klubom. 
-Oba engleska kluba, Mančester siti i Arsenal, su velike ekipe I teško ih je pobediti. Takođe, obe ekipe su u vrhu Premijer lige I imaju istoriju dobrih rezultata u Ligi šampiona. Ali bez obzira ko bude protivnik, daćemo svoj maksimum da pobedimo, a imamo i prednost domaćeg terena u revanšu – rekao je Matuidi. 
Žreb za osminu finala Lige šampiona održaće se danas u 12.00 u Nionu, a sat vremena kasnije biće poznati rivali u šesnaestini filana Lige Evrope. 

Povezana vest:  PSŽ otpustio Kombuarea, Ančeloti novi trener